Året der gik, og året der kommer

Det er snart nytår, og traditionen tro er det tid til både at kigge tilbage på, hvad der er sket i 2017, og hvad der kommer til at ske, når klokken har slået tolv. Udgivelsesmæssigt har dette år ikke kastet det store af sig - en enkelt novelle er det blevet til, nemlig "Efter fødslen" i antologien af samme navn fra Science Fiction Cirklen.

2017 blev dog også året, hvor jeg for første gang udgav en cd. Den hedder "Ildfluer" og er resultatet af mit samarbejde med musiker Nicolas Koch-Simms og vores spoken word-projekt Virga. Vi har også været ude at optræde sammen flere steder, blandt andet i Trinitatis Kirke, på Spoken Word Festival og i Aarhus som opvarmning for amerikanske Listener.

Bag kulisserne har der også været travlt. I marts besøgte jeg for første gang Hald Hovedgaard på en uges skriveophold, hvor jeg fik frembragt den sære kortroman "Manden, som træerne elskede" - og den lover jeg, at I nok skal komme til at høre mere om i det nye år.

Hen over sommeren og efteråret arbejdede jeg på en overnaturlig krimigyser, der udspiller sig på en afsides, dansk ø. Hvad mere særligt er, at det er en spilbog, hvor du som læser har hovedrollen og magten til at føre historien i forskellige retninger ved selv at vælge. Arbejdstitlen er "Fyrtårnet", og flere detaljer vil følge snart.

I november deltog jeg som vanligt (for 10. gang!) i National Novel Writing Month og fik skrevet en hel roman færdig. Samtidig skete der det, at efterfølgeren til min actionspækkede steampunk-bog, "Transformationsmaskinen", blev antaget til udgivelse hos forlaget Calibat. Nummer to i serien, "Moderlandets drage" er nu hos redaktøren og forventes udgivet engang i det nye år.

2018 kommer altså til at byde på flere nye bøger fra min hånd, og forhåbentlig bliver det også til et par noveller hen ad vejen.

Til alle jer derude, tak fordi I læser med - og godt nytår!

Posted in Fyrtårnet, Manden som træerne elskede, Moderlandets drage, romaner, Uncategorized, Virga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *