Bøger

Romanerne

Jeg udgivet romaner i alle de tre store fantastiske genrer, horror, fantasy og science fiction og lidt derimellem.

Horror-romanen Skygger fra Oktoberland udkom på forlaget Replikant i 2012 og er i virkeligheden en hybrid af spænding, fantasy og horror. Bogen følger en piges kamp for at overleve i det middelalderlige parallelunivers, hun pludselig er havnet i, samtidig med hendes families desperate og sære forsøg på at komme sig over tabet.

SF-romanen Syndfloden og Storbyen vandt Science Fiction Cirklens romankonkurrence i 2016 og følger fire forskellige mennesker i et forfaldent, fremtidigt Danmark, mens de kæmper for at overleve, redde sig selv, deres børn og deres venner, og for at gøre verden til et bedre sted at leve. Romanen tager fat i spørgsmål om bioteknologiens etiske dilemmaer, informationsfrihed, desperation og overlevelse.

Fantasy-serien Revolutionstrilogien er udkommet på forlaget Calibat fra 2016 til 2018 og er et både hæsblæsende og reflekterende steampunk-eventyr om mod og venskab, imperialisme og religion og meget mere. Første bind er Transformationsmaskinen, hvor vi følger oprøreren Argone de Bellegarde, som sammen med en præst, en kriger, en opfinder og en listetyv tager oprøreren Argone de Bellegarde kampen op mod de morderiske robotter, som pludselig angriber hans by. Det bliver et nervepirrende eventyr, som følges op af Moderlandets drage hvor endnu mere af universet udforskes, og kontrasterne mellem den industrialiserede steampunk-storby og den oprindelige natur bliver skærende klare. Og til sidst, i Gennem kul og blod, kommer den revolution, som vi hele tiden har ventet på.

Spilbogen Fyrtårnet udkom på forlaget Dreamlitt i 2018 og et en overnaturlig krimigyser, hvor læseren selv skal vælge sin vej gennem historien ligesom de gamle Choose Your Own Adventure-bøger. I denne bog bliver læseren smidt ud på en affolket, dansk ø for at opklare et mord – men øboerne har mange skjulte motiver og skeletter i skabet.

Den sælsomme og uhyggelige kortroman, Manden, som træerne elskede, er et remake af Algernon Blackwoods værk fra 1912 og følger den aldrende skovrider David Bittacy, som på mystisk vis drages af skoven uden for hans vindue, mens hans hustru kæmper med at forstå ham og beholde ham.