Musik og poesi

Sammen med musikeren Nicolas Koch-Simms danner jeg spoken word-duoen Virga, som kombinerer reciterede digte og loopet drejelire og netop har udgivet cd'en "Ildfluer" efter at have optrådt på både musik- og kulturfestivaler, teaterscener, forfatter-skoler, bogcaféer og dagligstuer i hele Danmark.

Virgas lyd spænder bredt fra afdæmpet folk til rytmisk pop og mere atmosfæriske soundscapes. Alt spilles af en drejelire og et par loop-pedaler, som benyttes som både bas, guitar, stryger, synth og drone. De danske tekster deler et melankolsk univers af tab, kærlighed og begær, ofte inspireret af sanselige naturbilleder og menneskets skrøbelige indre landskaber.

Læs mere på vores hjemmeside, www.virga.dk 

"Et yderst fortryllende instrument og forunderlige poetiske tekster. Man blev ført ind i et univers af æteriske lydlandskaber og sansemættet natur, hvor man blot var dig og mig og jorden. Det var den smukkeste, mest bevægende oplevelse."

- Koncertgænger

Spotify

Her kan du lytte til udgivelsen Ildfluer på Spotify - men den kan selvfølgelig findes på alle gængse streamingtjenester og købes som fysisk cd lige her.

Performance

Hvis du har svært ved at forestille dig, hvordan vi lyder, så er her en live fremførelse af nummeret Modstrøm, som også er at finde på vores cd.