Syndfloden og Storbyen

"Velskrevet og nervepirrende science fiction thriller ... giver stof til eftertanke."

- Jette Holst, gyseren.dk

Om bogen

"Syndfloden drukner storbyen, og storbyen drukner syndfloden. Under dem begge ligger jeg med lunger som kloakker og tænker … hvor længe jeg kan holde vejret.”

Konrad bliver slået ned på gaden og får hacket sin biokerne, det kunstige organ, som i fremtidens Danmark holder alle mennesker i live. Hjemme sidder hans kone Anna med tårerne trillende ned ad kinderne. For to måneder siden fik hun terminal cancer. Nu er hun gravid.

På et snusket kontor får detektiven Kurt Laugesen til opgave af byens gangsterboss at skygge en tidligere soldat og mistænkt landsforræder.

Cyberaktivisten Katrine kæmper for en mere åben verden, men er hun villig til at myrde uskyldige for at nå sit mål?

Disse fire menneskeskæbner fra et forfaldent Danmark væves sammen i en tankevækkende spændingsroman om bioteknologiens etiske dilemmaer, informationsfrihed, desperation og overlevelse.

Syndfloden og Storbyen vandt Science Fiction Cirklens romankonkurrence i 2016.

Med i skriveværkstedet

I løbet af den to måneder lange skriveproces vloggede jeg ugentligt om mine fremskridt og tanker om bogen, som den skred frem. Så hvis du er nysgerrig på, hvordan en forfatter arbejder helt konkret med en længere tekst, kan du se med i de otte videoer herunder: