Bøger

Romanerne

Jeg udgivet romaner i alle de tre store fantastiske genrer, horror, fantasy og science fiction.

Horror-romanen Skygger fra Oktoberland udkom på forlaget Replikant i 2012 og er i virkeligheden en hybrid af spænding, fantasy og horror. Bogen følger en piges kamp for at overleve i det middelalderlige parallelunivers, hun pludselig er havnet i, samtidig med hendes families desperate og sære forsøg på at komme sig over tabet.

SF-romanen Syndfloden og Storbyen vandt Science Fiction Cirklens romankonkurrence i 2016 og følger fire forskellige mennesker i et forfaldent, fremtidigt Danmark, mens de kæmper for at overleve, redde sig selv, deres børn og deres venner, og for at gøre verden til et bedre sted at leve. Romanen tager fat i spørgsmål om bioteknologiens etiske dilemmaer, informationsfrihed, desperation og overlevelse.

Fantasy-romanen Transformationsmaskinen udkom på Calibat i 2016 og er et hæsblæsende steampunk-eventyr mest for unge. Sammen med en præst, en kriger, en opfinder og en listetyv tager oprøreren Argone de Bellegarde kampen op mod de morderiske robotter, som pludselig angriber hans by. Jagten fører dem både gennem mørke gyder og storslåede luftskibe. Argone er overbevist om, at soldaterne fra Eire står bag, men sandheden kan vise sig at være endnu mere rædselsvækkende …

Dens efterfølger, Moderlandets drage fra 2018, følger Argones kamp for revolution, mens han er på flugt fra imperiets soldater og søger hjælp hos landets indfødte befolkning. Samtidig kæmper hans venner, præsten Eamonn og krigerkvinden Rosheen, hver deres kamp, i storbyens moralske morads.

Spilbogen Fyrtårnet udkom på forlaget Dreamlitt i 2018 og et en overnaturlig krimigyser, hvor læseren selv skal vælge sin vej gennem historien ligesom de gamle Choose Your Own Adventure-bøger. I denne bog bliver læseren smidt ud på en affolket, dansk ø for at opklare et mord – men øboerne har mange skjulte motiver og skeletter i skabet …