Kommende udgivelser

Manden, som træerne elskede

I 1912 skrev den britiske forfatter Algernon Blackwood en kortroman med titlen The Man whom the Trees Loved, en sælsom og uhyggelig fortælling om naturens udvidede bevidsthed, lurende vanvid og et ægteskab i opbrud.

Historien udkommer snart i nye klæder - og flere informationer følger ...

Afslutningen på steampunk-trilogien

Den episke steampunk-fortælling om revolutionen i Eire Nua og Argone de Bellegardes kamp for frihed og lighed i en verden af fantastisk damp-teknologi, når nu sin afslutning!

Historien startede med Transformationsmaskinen, fortsatte med Moderlandets drage og slutter nu med et brag i treeren, endnu uden titel, som udkommer på Calibat i 2019.

Fyrtårnet

Velkommen til Fyrtårnet - en fortælling hvor det er dine valg, der bestemmer handlingen.

Du får noget af et chok, da du efter mange år vender hjem til din fødeø Rurholm og opdager, at din far er blevet myrdet. Straks bliver du kastet ud i en hektisk jagt efter sandheden, ikke bare om mordet, men også om dig selv og din far. Alle øboerne har deres egne hemmeligheder og skjulte motiver, og det er op til dig at gennemskue dem, hvis du vil slippe derfra med livet og forstanden i behold.

Fyrtårnet er en labyrintisk roman fyldt med uhyrlige bæster, onde drømme og lumske skurke, hvor du som læser skal vælge din egen vej gennem historien. Den er en del af forlaget Dreamlitts Tværveje-serie, der puster nyt liv i de gamle spilbøger/rollespilsbøger/vælg din egen vej-bøger, hvor læseren springer fra side til side, skriver hidsigt i margenen og slår med terninger for at overleve helt til slut.

Sandet rinder til evig tid

I 1795 brændte København, og en urmager ved navn Frederik Gallinghof besluttede sig for at lade sig begrave sammen med sin afdøde hustru og døtre i en kirke langt fra hans hjem - helt ude på kanten af verden. Hundrede år senere bliver en anden mand viklet ind i en okkult konspiration i forsøget på at finde svaret på hvorfor.

Novellen er en del af Science Fiction Cirklens steampunk-antologi Krinoline og kedsomhed, der udkommer i september 2018 i forbindelse med Fantasticon.

Fra hånd til blodig hånd

En trompetist dør en voldsom og uforklarlig død, og hans venner sætter sig for at opklare sagen i et nazi-besat Danmark, hvor ingen kan stole på hinanden.

Novellen er en del af Enter Darkness' antologi Fortællinger fra mørket, som udkommer sidst i 2018.